De Warmste Week van Music For Life

De Warmste Week van Music For Life is terug en ook dit jaar willen wij ons - samen met een groep van 6 vennootschappen - inzetten voor het goede doel! 


Regelmatig praten we onder de collega's bij tijdens de middagpauze, met vaak dezelfde onderwerpen: de voetbalmatch van de zoon, de verbouwingswerken thuis, de avonturen tijdens het weekendje weg of de dansbewegingen van de tantes op het voorbije trouwfeest.

Maar wat als 'het goede doel' het onderwerp wordt? Wij staken onze hoofden bij elkaar en bedachten de actie 'Chocolate for Life'. Na het persoonlijke verhaal van één van onze medewerkers kozen wij ervoor om met deze actie geld in te zamelen voor de MS Liga Vlaanderen.  Joost kreeg op 30-jarige leeftijd de diagnose MS en zijn wereld stond eventjes stil.. 

De naam van onze actie 'Chocolate For Life' zegt het zelf. Wij verkopen een doosje van 6 pralines aan € 6. De chocolade wordt verkocht op onze kantoren en is dus voor iedereen beschikbaar. 

Leuke extra: bij aankoop van één doosje pralines krijgt u een lootje met daarop een nummer. Het dubbel daarvan wordt in een grote pot gedaan en één koper wint EEN WEEKENDJE PARIJS. Bij aankoop vanaf 3 stuks krijgt u een extra lootje, waardoor u automatisch extra kans maakt om te winnen! 

Sluit u aan bij 'De Warmste Week' & steun het goede doel door onze chocolade te kopen. Kom gerust langs op één van onze kantoren of contacteer één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder! 
Onze actie loopt van 01 november tot en met 20 december. Wij hopen na afloop van de actie een mooi bedrag te kunnen doneren, mede dankzij uw hulp!

Contacteer ons!