Onze aanpak

1Uw eigen
werfopvolger

Wij volgen uw werf elke dag op. Onze interne werfopvolgers kennen uw project van a tot z. U kunt altijd bij hen terecht met vragen over de verschillende stappen in het bouwproces en over de timing. Maar ook over alle kleine en grote aspecten van uw woning. 

2Bouwen met garantieperiode

Laat na de oplevering van uw woning een stopcontact het onverwacht afweten? Is er een ander technisch mankement? Wij zetten in op een eigen variant van de klassieke dienst na verkoop. Elk afgerond bouwproject komt namelijk met een vooraf bepaalde garantieperiode. Hebt u klachten? Dan geven wij daar gevolg aan.

3Eigen keuze van inrichting

Onze woningen beschikken allemaal over de perfecte ‘buitenschil’. De stenen, de muren, de fundering, de isolatie en het dak zijn van topkwaliteit. Als koper bepaalt u de verdere inrichting van de woning zelf. En als u nood heeft aan extra inspiratie, denken wij graag met u mee. 

4Energie-efficiënt bouwen

Vandaag proberen we allemaal spaarzaam om te springen met energie. Energie-efficiënt bouwen ligt dan ook voor de hand. Wij adviseren u over de meest geavanceerde bouwtechnologieën en bereiken voor elk budget de maximale graad van duurzaamheid. U kan erop rekenen dat uw woning aan de geldende vereisten beantwoordt.

5Efficiënt
bouwproces

Wij werken samen met een vast team van onderaannemers, met sommige al meer dan 15 jaar. Zo zijn we zeker van een efficiënt bouwproces van hoge kwaliteit. Ook als u achteraf nog vragen heeft, kunnen we daarvoor altijd bij onze vaste partners terecht. 

6Goed opgeleid bouwpersoneel

Wij werken uitsluitend met geschoold personeel. Bijna al onze arbeiders zijn afgestudeerd aan het VITO in Hoogstraten. Via permanente bijscholingen zijn zij ook helemaal mee met het energie-efficiënt bouwen.