Background

Corona update

Beste klant, opdrachtgever, onderaannemer, leverancier, bouwpartner,

Het Corona-virus beheerst momenteel ons dagelijks leven en vraagt van iedereen een grote flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin.

Deze uitzonderlijke situatie, die ons allen sterk treft, heeft onvermijdelijk een sterke impact op de werking van ons bedrijf. Alle creativiteit en doorzettingsvermogen ten spijt, en mits het ten volle respecteren van de richtlijnen rond “social distancing”, kunnen wij slechts met een capaciteit van 25% onze werken verderzetten.

Er zullen dus on site nog activiteiten plaatsvinden om op een gecontroleerde manier het project en de werfinrichting veilig te stellen, en dit steeds met de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers voorop. Zij zijn ons grootste kapitaal!

Onze kantoormedewerkers zijn maximaal actief via thuiswerk, om de realisatie van uw bouwproject en de samenwerking met al onze partners optimaal te hernemen zodra het Corona-virus is ingedijkt.

Wij blijven volledig ter beschikking van al onze bouwpartners om samen het hoofd te bieden aan deze uitdagende situatie.

Dank voor uw begrip.

Inge Woestenborghs