WERKEN

Perfecte bouw zonder zorgen

Uw eigen werfopvolger

Onze interne werfopvolgers kennen uw project van a tot z en volgen dagelijks op. U kunt altijd bij hen terecht met vragen, zowel over het bouwproces en timing als over alle aspecten van uw woning.

Efficiënt bouwproces

Wij werken samen met een vast team van onderaannemers, met sommige al meer dan 15 jaar. Wij kiezen bewust voor Kempense partners.  Zo zijn we zeker van een efficiënt bouwproces van hoge kwaliteit

 

Goed opgeleid bouwpersoneel

Wij werken uitsluitend met geschoold personeel, afkomstig uit de streek. Bijna al onze arbeiders zijn afgestudeerd aan het VITO in Hoogstraten. Via permanente bijscholingen zijn zij ook helemaal mee met het energie-efficiënt bouwen.

 

Kwaliteitsbouw

Woestenborghs bouwt volgens de geldende wetgeving, maar besteedt zeer veel belang aan een kwalitatieve afwerking.  Onze woningen beschikken allemaal over de perfecte ‘buitenschil’. Het water- en winddicht opleveren van uw project volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden is voor ons een kwestie van trots.  De stenen, de muren, de fundering, de isolatie en het dak zijn van topkwaliteit.

Als koper bepaalt u de verdere inrichting van de woning zelf. En als u nood heeft aan extra inspiratie, denken wij graag met u mee.

Bekijk ook onze Instagram-tips en onze inspiratiefoto’s

INSPIRATIE

Energie-efficiënt bouwen ligt voor de hand. Wij adviseren u over de meest geavanceerde bouwtechnologieën en bereiken voor elk budget de maximale graad van duurzaamheid. U kan erop rekenen dat uw woning aan de geldende vereisten beantwoordt.

 

Budgetbewaking & timing

Krijgt u tijdens de uitvoering van uw project nog inspiratie?  Dan maken wij graag tijd om een offerte op te maken.  Na uw goedkeuring krijgt u een aangepast budget en een update van uw tijdsschema.

Background

ONTDEK ONS NIEUWBOUW PROJECT IN MEER

BEKIJK HIER

CONTACTEER ONS

HIER