Background

Nog 1 penthouse en handelspand te koop

HIER VOELEN JONG EN OUD ZICH PERFECT THUIS.

Aangenaam en hedendaags wonen in de Noorderkempen, het kan in Wuustwezel!
Het ambitieuze nieuwbouwproject Achter d’Hoven verschuift het centrum van Wuustwezel naar een unieke woonwijk waar jong en oud genieten van rust, gezelligheid en bereikbaarheid. De knap afgewerkte, energievriendelijk, instapklare appartementen wachten op u.

Een doordacht nieuwbouwproject én een toplocatie: deze twee ingrediënten maken van Achter d’Hoven een uitzonderlijke woondroom. Waar anders in de Noorder-kempen vindt u dit? Een unieke nieuwe leefwijk, met parkeergelegenheid en een aangelegd park, op wandel-afstand van leuke winkels, horeca en de wekelijkse markt.

 

HEDENDAAGS WOONPLEZIER IN EEN PLATTELANDSGEMEENTE MET DEZE VOORDELEN:

 

  • Rustige ligging
  • Nabijheid van de dorpskern met winkels, horeca, scholen, …
  • Eigen groene long: een nieuw aangelegd park.
  • Parkeergelegenheid voor wagen en fi ets in de ondergrondse garage met fietsenstalling
  • Optimale bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer via de E19 en het treinstation Noorderkempen

In Achter d’Hoven geniet u van optimaal en duurzaam wooncomfort. Elk appartement beschikt over een perfecte ‘buitenschil’. Fundering, stenen, muren, isolatie en dak zijn van topkwaliteit. We vermijden inkijk en investeren in een goede geluidsisolatie. Privacy, rust en levenskwaliteit worden hier bereikbaar voor iedereen.

INTERESSE?

CONTACT

Energievriendelijke 1-, 2- en 3-kamer-appartementen vanaf 155.000 euro.

In Achter d’Hoven combineert u aangenaam en groen nog met bereikbaar en betaalbaar. Singles en gezinnen, starters en investeerders: iedereen vindt hier zijn gading. In de ruimste appartementen geniet u van 141 m² pure levenskwaliteit. Op de topverdieping bieden de luxueus afgewerkte dakappartementen u royaal veel ruimte en een prachtig panorama op de Wuustwezelse dorpskern en omgeving.

IMPRESSIE

ONZE PARTNERS IN DIT PROJECT