Background

1 verkocht / 5 BEN-woningen

WAKKER WORDEN MET ZICHT OP GROEN MAAR VLAKBIJ HET CENTRUM!

Dit nieuwbouwproject heeft alle voorzieningen in de omgeving, geniet een vlotte bereikbaarheid en een goede ontsluiting. Wakker worden in de natuur maar vlakbij centrum Beerse!

Deze hedendaagse HOB-nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en 1 autostaanplaats wordt volledig afgewerkt verkocht en is gelegen in een groene omgeving nabij de dorpskern van Beerse.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, een woonkamer met open keuken en een aanpalende berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een technische berging.
De tuin is volledig omheind en te bereiken via de woonkamer. In de tuin is er een tuinberging aanwezig.

De woning wordt volledig afgewerkt, op basis van een lastenboek.
Indien u dit wenst, kan de woning ook casco aangekocht worden.

Er is 1 autostaanplaats inbegrepen, doch er is de mogelijkheid om nog een extra autostaanplaats aan te kopen.

INTERESSE?

CONTACT

IMPRESSIE

GENIET VAN EEN BEN-WONING

BEN staat voor “bijna-energieneutraal“. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Uw extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur, elke maand opnieuw. Maar wie het beter doet dan de huidige EPB-verplichtingen, wordt extra beloond.

Voor BEN-woningen krijgt u tal van voordelen, die in totaal kunnen oplopen tot meer dan 10.000 euro.

Meer info?

ONZE PARTNERS IN DIT PROJECT