Background

1 woning verkocht / 4 BEN-woningen

OP EEN BOOGSCHEUT VAN OUD-TURNHOUT

Dit nieuwbouwproject heeft alle voorzieningen in de omgeving, geniet een vlotte bereikbaarheid en een goede ontsluiting. Moderne nieuwbouwwoningen in Oosthoven.

Deze moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers en inpandige garage wordt casco verkocht en is gelegen in Oud-Turnhout, op een boogscheut van Turnhout.

De woningen omvatten een inkomhal met apart toilet en een praktische berging. Vervolgens heeft u de woonkamer met open keuken, die voorzien is van alle comfort. Daarnaast heeft u dan een inpandige garage.
Bovendien zijn er 3 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, een technische berging en een apart toilet.

De woningen wordt casco verkocht. Indien u dit wenst, kan de woning uiteraard ook volledig afgewerkt worden.
De afwerking van de woning gebeurt dan op basis van een lastenboek, waarin de budgetten voor afwerking zijn voorzien. Zo kan u de woning naar eigen smaak inrichten.

INTERESSE?

CONTACT

GENIET VAN EEN BEN-WONING

BEN staat voor “bijna-energieneutraal“. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-gebouwen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Uw extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur, elke maand opnieuw. Maar wie het beter doet dan de huidige EPB-verplichtingen, wordt extra beloond.

Voor BEN-woningen krijgt u tal van voordelen, die in totaal kunnen oplopen tot meer dan 10.000 euro.

Meer info?

ONZE PARTNERS IN DIT PROJECT