WebsiteWoestenborghs_V02_1_1600x700

Projectontwikkeling

Wij kopen uw bouwgrond of gebouw

Heeft u een bouwgrond of grond met een oud gebouw op? kom erover praten en zie meer mogelijkheden.

Vertrouw op dé ontwikkelaar en aannemer van zorgeloze bouwprojecten in de Kempen

Woestenborghs is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling én de uitvoering van bouwprojecten. Een echte partner dus, die van A tot Z met u meedenkt en alles voor u regelt. Elk project begint met een goede babbel. Naast een heel persoonlijke aanpak, hebben we een bijzonder professionele en technische werkwijze. Van bij het eerste gesprek tot de oplevering en na-service gaan we voor kwaliteit, tot in de kleinste details. Want we zijn niet alleen familiemensen, maar ook echte vakmannen die onze stiel door en door kennen. Correct, betrouwbaar en met twee voeten op de grond. Zo maken we het verschil.

Bekijk uw eigendom grootser

Heeft u een projectgrond, een slapende bouwgrond of een grond met een oud gebouw op? Erfde u vastgoed dat een nieuwe bestemming moet krijgen? Deelt u een eigendom met familieleden en wilt u er allemaal zoveel mogelijk uithalen? Of zou u van een eigendom graag een rendabel project maken voor al uw kinderen? Kom dan zeker eens met ons praten, zelfs nog voor u concrete plannen heeft. Wij helpen u meer mogelijkheden zien.

Kies voor meer opbrengst en minder stress

We doen enkel projecten binnen de Kempen, waardoor we snel ter plaatse zijn en alles strikt kunnen opvolgen. Ons familiale karakter zorgt voor een zeer korte en controleerbare lijn. Bij ons gebeurt alles in eigen beheer. Wij waken nauwgezet over de kwaliteit, het budget en de timings, zodat u gerust kunt zijn van begin tot einde. Want de weg ernaartoe is even belangrijk als het resultaat.

Bekijk onze realisaties

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Maak een afspraak

Op zoek naar meer info?

Woestenborghs Bouwbedrijf is gelegen in het hart van de Kempen.  Onze projecten vindt u allemaal in de regio. Ook onze teams en onderaannemers zijn van de streek.  Op die manier volgen we zeer kort op.

Contacteer ons