Background

Woestenborghs is een familiebedrijf sinds 1976.  “Zorgen voor elkaar” zit in ons bloed.  Het is als het ware het DNA van het bedrijf.  Wij zorgen voor elk bouwproject alsof het ons eigen kind is.  Zodat we het bij de geboorte puur en volmaakt aan de trotse ouders kunnen overhandigen.

coffee

Alles begint met koffie

Om perfect voor u te kunnen zorgen, willen we je leren kennen.  Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we tijd om uw wensen te bespreken.

timing

Opmaak van een draaiboek op maat met timing en budgetten

Woestenborghs bekijkt elk project gaande van de eerste steen, eerste pentekening, eerste…  op maat van uw wensen.  Wij maken hiervoor een draaiboek op waardoor u elke stap kunt opvolgen.  Bovendien bevat dit document ook timing en budgetten zodat u vanaf de start van uw project perfect weet waar u aan toe bent.

admin

Administratie

Afhankelijk van uw project, zorgen wij voor alle administratie, zoals bouwaanvragen, studies, verslagen, grondonderzoek, …

Bovendien kunnen wij zorgen voor veiligheidscoördinatie en de aansluitingen van de nutsmaatschappijen.

LEES MEER OVER DE ADMINISTRATIE DIE NODIG IS VOOR EEN BOUWPROJECT!

WERKEN

Perfecte bouw zonder zorgen

Uw eigen werfopvolger

Efficiënt bouwproces

Goed opgeleid bouwpersoneel

Kwaliteitsbouw

Energie-efficiënt bouwen

Budgetbewaking & timings

LEES MEER

customercare

Nazorg

Bouwen met garantieperiode

Wij zetten in op een eigen variant van de klassieke dienst na verkoop. Elk afgerond bouwproject komt met een vooraf bepaalde garantieperiode. Hebt u klachten? Dan geven wij daar gevolg aan.

CONTACTEER ONS

HIER