Zorgeloos bouwen

Zorgeloos bouwen

Woestenborghs is een familiebedrijf sinds 1976.  “Zorgen voor elkaar” zit in ons bloed.  Het is als het ware het DNA van het bedrijf.  Wij zorgen voor elk bouwproject alsof het ons eigen kind is.  Zodat we het bij de geboorte puur en volmaakt aan de trotse ouders kunnen overhandigen.

Alles begint met koffie

Om perfect voor u te kunnen zorgen, willen we je leren kennen.  Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we tijd om uw wensen te bespreken.

Opmaak van een draaiboek op maat met timing en budgetten

Woestenborghs bekijkt elk project gaande van de eerste steen, eerste pentekening, eerste…  op maat van uw wensen.  Wij maken hiervoor een draaiboek op waardoor u elke stap kunt opvolgen.  Bovendien bevat dit document ook timing en budgetten zodat u vanaf de start van uw project perfect weet waar u aan toe bent.

Administratie

Afhankelijk van uw project, zorgen wij voor alle administratie, zoals bouwaanvragen, studies, verslagen, grondonderzoek, …

Bovendien kunnen wij zorgen voor veiligheidscoördinatie en de aansluitingen van de nutsmaatschappijen.

Perfecte bouw zonder zorgen

  • Uw eigen werfopvolger
  • Efficiënt bouwproces
  • Goed opgeleid bouwpersoneel
  • Kwaliteitsbouw
  • Energie-efficiënt bouwen
  • Budgetbewaking & timings

Nazorg

Bouwen met garantieperiode

Wij zetten in op een eigen variant van de klassieke dienst na verkoop. Elk afgerond bouwproject komt met een vooraf bepaalde garantieperiode. Hebt u klachten? Dan geven wij daar gevolg aan.

Op zoek naar meer info?

Woestenborghs Bouwbedrijf is gelegen in het hart van de Kempen.  Onze projecten vindt u allemaal in de regio. Ook onze teams en onderaannemers zijn van de streek.  Op die manier volgen we zeer kort op.

Contacteer ons